Rămâi conectat

Sport

Bogdan Petric, director sportiv Metalurgistul Cugir: „Nu ne este frică de coaliţia arădeană. Vrem să ne impunem în derby”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir - FCM Baia Mare17După victoria Metalurgistului Cugir de pe teren propriu, scor 4-1 contra celor de la FCM Baia Mare, Bogdan Petric s-a arătat mulţumit de jocul echipei sale, însă a şinut să tragă un semnal de alarmă privind coaliţia arădeană, formată din echipele Naţional Sebiş, Şoimii Pâncota şi CS Ineu.

Directorul sportiv al echipei de sub Drăgana a declarat că Metalurgistul Cugir va intra în derby cu gândul la victorie, iar cele 3 puncte ar însemna mult pentru trupa lui Marius Opric. Pe de altă parte, Bogdan Petric speră ca jocurile de culise să nu existe în seria Metalurgistului şi atât ultimele meciuri din campionat, respectiv partidele de foc din play-off să se dispute în condiţii fair-play.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea