Rămâi conectat

Sport

Bodea a plecat de la Industria la Colorado Şpring! *Szabo şi Cristea, din nou sub comanda lui Radu Andone

Dan HENEGAR

Publicat

în

Reunire Industria Galda de Jos33Frământări multe în efectivul nou-promovatei Industria Galda de Jos, intrată de la începutul săptămânii pe mâna antrenorului Radu Andone. Proaspăt divizionara terţă l-a pierdut pe atacantul Cristian Bodea, al doilea marcator al Ligii a IV-a în campionatul precedent, cu 19 reuşite pentru Energia Săsciori şi Industria. Acestuia i-a expirat perioada de împrumut la Galda de Jos, recent Energia a solicitat o anumită sumă în contul transferului şi până la urmă fotbalistul a acceptat propunerea venită de la Colorado Şpring, o nouă forţă financiară în arealul judeţean, deşi a fost curtat insistent şi de alte echipe. Plecarea acestuia se adaugă altor despărţiri produse în această perioadă, jucători din vechiul efectiv precum V. Morariu, Ad. Neag, Nicoară, sau F. Creţiu.

Industria Galda de Jos va susţine sâmbătă dimineaţa, în deplasare, primul amical sub comanda lui Radu Andone, cu echipa de Liga a 3-a Arieşul Turda. „Am văzut preocupare şi dorinţă de muncă la băieţii pe care-i conduc. Sper să facem treabă bună şi să reuşim să ne atingem dezideratele”, a spus tehnicianul aiudean. Noutăţile în tabăra Industriei sunt foştii săi elevi, portarul R. Szabo şi mijlocaşul B. Cristea (ambii Olimpia Aiud), N. Găldean (Arena Alba Iulia), Al. Man şi A. Câmpean (Metalurgistul Cugir), Goangă şi Drăghici (Rapid CFR Teiuş). Interesantă ar fi materializarea achiziţionării mijlocaşului albaiulian Paul Păcurar (23 ani), fotbalistul ce a trecut pe la FC Botoşani şi FC Hunedoara fiind aşteptat la antrenamente.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea