Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Blăjeanul Sebastian Micu (Rapid București) a câștigat Cupa României la volei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sebastian Micu, voleibalistul blăjean în vârstă de 24 de ani, a câștigat Cupa României la volei masculin cu Rapid București.

Sebastian Micu a început voleiul la CSȘ Blaj, fiind descoperit de Silvia Marcu, iar vara trecută a trecut de la Unirea Dej la Rapid.

Gruparea giuleșteană a învins, la Mioveni, în ultimul act, pe Steaua, scor 3-1, și a cucerit în premieră trofeul, după ce în semifinale a trecut de Arcada Galați, scor 3-1. În cealaltă semifinală, Steaua a învins Dinamo cu 3-1, la învinși evoluând și ocnamureșeanul Bela Bartha.

Suntem foarte bucuroși pentru că am reușit să facem istorie pentru clubul Rapid București, aducând Cupa României în Giulești. Am demonstrat atât în semifinală, cât si în finală, că avem valoare, că ne-am dorit să câștigăm acest trofeu și că am luptat toți împreună ca o adevărată familie pentru a ne îndeplini obiectivul. Vom sărbători și ne vom bucura de câștigarea Cupei României dar nu pentru mult timp deoarece focusul și motivația noastră începând de acum vor fi pentru câștigarea campionatului întrucât avem o oportunitate majoră și o șansă importantă în cursa pentru titlu. Mulțumim întregului staff, conducătorilor clubului Rapid, familiilor noastre și nu în ultimul rând adevăraților suporteri ai Rapidului care au fost alături de noi și în momentele dificile, în înfrângeri dar și acum când trăim clipe de neuitat sărbătorind cu trofeul Cupei României în vitrina și în palmaresul Rapidului. Și nu în ultimul rând, mulțumesc blăjenilor care au fost alături de mine cu gândul și sufletul”, a transmis Sebastian Micu.

Fost component al echipelor naționale de juniori și cadeți, voleibalistul din “Mica Romă” evoluează pe postul de centru, iar anul trecut a devenit campion european universitar, mai având în palmares și 3 titluri naționale universitare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș, eliminată în sferturile de finală la Under 17, după 2-6 cu SCM Zalău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Sebeș a fost eliminată în sferturile de finală ale Campionatului Under 17, după eșecul drastic din deplasare cu SCM Zalău, scor 2-6 (0-3). Vizitatorii conduși de Doru Oancea au fost copleșiți de miza jocului eliminatoriu. emoțiile și-au spus din plin cuvântul și după un sfert de oră gazdele aveau avantaj de 3 goluri. Zarurile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea