Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

BLAJ: S-a aprovizionat gratuit cu țigări, cafea și băutură și a primit drept ”bonus” un dosar penal

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Autorul unui furt prin care s-a cauzat un prejudiciu de 3.500 de lei, a fost identificat de poliţiştii din Blaj. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 80%.

În data de 29 aprilie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, l-au identificat pe un bărbat în vârstă de 40 de ani din Blaj, despre care există suspiciunea că este autorului unui furt dintr-o societate comercială, faptă sesizată poliţiei în după amiaza zilei de 27 aprilie a.c.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în noaptea de 26/27.04.2014, bărbatul a pătruns prin efracţie într-un magazin situat pe strada Iuliu Maniu din Blaj şi a sustras ţigări, cafea şi băutură, prejudiciul reclamat de reprezentanţii societăţii, fiind în valoare de 3.500 lei”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Cu ocazia activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze 80 % din prejudiciu. Pe numele lui D.M. a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

1-5 mai 2024: SKEPSIS reprezintă Alba Iulia la un important și inedit festival internațional de teatru organizat în Tunisia

Ziarul Unirea

Publicat

în

SKEPSIS reprezintă Alba Iulia la un important și inedit festival internațional de teatru organizat în Tunisia! În perioada 1-5 mai 2024, compania de teatru Skepsis se numără printre teatrele și companiile de teatru din 24 de țări care participă la cea de-a IV-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru SAHARA, organizat în Tunisia. Evenimentul propune […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea