Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

BLAJ: Cadavrul unui bărbat, găsit pe câmp în zona Stratusmob. Se pare că este vorba despre o sinucidere

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

IPJ Alba a anunțat  că marți, în jurul orelor 21.30, pe un câmp din zona SC Stratusmob SA din municipiul Blaj, a fost descoperit cadavrul unui bărbat.

Din primele cercetări se pare că acesta și-a pus singur capăt zilelor, spânzurându-se. Nu a fost încă aflată identitatea cadavrului.

Polițiștii au fost sesizați prin 112 de către un cetățean din Blaj care a observat trupul victimei sub un pom, situat la circa 200 de metri de poarta fabricii Stratusmob.

O echipă operativă s-a deplasat la fața locului, demarându-se o anchetă privind modul în care bărbatul și-a pierdut viața.

Cadavrul a fost transportat la secția de medicină legală a spitalului pentru a se efectua necropsia, în urma căreia se vor stabili și cauzele morții bărbatului necunoscut.

UPDATE raport IPJ Alba: Ieri, 17 iulie, ora 18.20, prin numărul unic de urgenţă 112, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată de către un bărbat, cu privire la faptul că în spatele unei societăţi comerciale din Blaj, se află o persoana de sex bărbătesc decedată.

La fata locului poliţiştii au constatat faptul că, în spatele respectivei societăţi comerciale,la marginea unui lan de grâu, se află  cadavrul unei persoane de sex bărbătesc aflat în stare avansată de putrefacţie. Din primele verificări s-a stabilit că persoana în cauză s-a spânzurat de creanga unui nuc, poliţiştii găsind o funia de rafie ruptă şi atârnată de creanga copacului şi în zona gâtului persoanei decedate.

Asupra cadavrului nu a fost găsit niciun act de stare civilă, fapt pentru care nu s-a putut stabili identitatea acestuia. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Blaj, în vederea stabiliri cauzelor decesului. Poliţiştii desfăşoară, în continuare, activităţi pentru stabilirea identităţii cadavrului.

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea