Rămâi conectat

Actualitate

BLAJ: Cadavrul cu identitate necunoscută găsit pe un câmp din zona SC Stratusmob SA, identificat

Bogdan Presecan

Publicat

în

În urma activităţilor de verificare şi investigare efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Blaj, s-a reuşit identificarea cadavrului de sex bărbătesc găsit, la data de 17 iulie, în spatele unei societăţi comerciale cu sediul în Blaj, ca aparţinând lui Iacov M., de 41 de ani, din Blaj.

În urma efectuării necropsiei efectuate de către medicul legist s-a stabilit că moartea bărbatului a fost violentă şi a survenit în urma spânzurării.

Vă reamintim că, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată miercuri de către un bărbat, cu privire la faptul că în spatele unei societăţi comerciale din Blaj, se află o persoana de sex bărbătesc decedată. La fata locului poliţiştii au constatat faptul că, în spatele respectivei societăţi comerciale,la marginea unui lan de grâu, se află  cadavrul unei persoane de sex bărbătesc aflat în stare avansată de putrefacţie. Din primele verificări s-a stabilit că persoana în cauză s-a spânzurat de creanga unui nuc, poliţiştii găsind o funia de rafie ruptă şi atârnată de creanga copacului şi în zona gâtului persoanei decedate.

Asupra cadavrului nu a fost găsit niciun act de stare civilă, fapt pentru care nu s-a putut stabili identitatea acestuia. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Blaj, în vederea stabiliri cauzelor decesului. Poliţiştii desfăşoară, în continuare, activităţi pentru stabilirea identităţii cadavrului.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea