// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
ALBAFEST - 2019

Black Friday la Fisc: Obligaţiile fiscale achitate până la 15 decembrie se reduc cu până la 10%

De o reducere de 5% din totalul sumei datorate vor beneficia contribuabilii persoane fizice care au depus Declaraţia Unică până la 31 iulie 2018 şi îşi plătesc obligaţiile fiscale estimate pentru 2018 până la 15 decembrie.

Totodată, persoanele care primesc decizii de impunere pentru definitivarea impozitului pe venit sau a CAS aferente anilor fiscali precedenţi, au ca termen de plată data de 30 iunie 2019 şi vor beneficia de o bonificaţie de 10% dacă îşi achită obligaţiile până la 15 decembrie 2018, arată un comunicat transmis de Ministerul de Finanţe.

De asemenea, contribuabilii care vor alege să-şi achite obligaţiile fiscale până la 15 martie 2019, reducerea este de doar 5% din suma totală datorată, dacă Declaraţia unică a fost depusă prin mijloace electronice de transmitere la distanţă.

„Este important de ştiut că Declaraţia Unică trebuie completată şi depusă de către persoanele fizice care realizează, individual sau într-o formă de asociere, venituri din România şi/sau din străinătate, şi de cele care datorează impozit pe venit şi contribuţii sociale obligatorii. Persoanele care nu realizează venituri şi aleg să plătească contribuţia de asigurare de sănătate au, de asemenea, obligaţia de a depune Declaraţia Unică”, arată comunicatul de presă al Ministerului de Finanţe.

Sursa: zf.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Black Friday la Fisc: Obligaţiile fiscale achitate până la 15 decembrie se reduc cu până la 10%

  1. marius 19.11.2018 la 17:49

    Cel mai redus procuror general nu s-a vandut nici de data acesta. Nu-i nimic, oricum era amanetat statului paralel.