Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

BISTRA: 227 mc de lemn, confiscați de poliţişti de la o societate comercială

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Poliţiştii Serviciilor de Ordine Publică și  Investigarea Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu specialiști din cadrul  I.T.R.S.V. Cluj Napoca au desfășurat în perioada 19-21 februarie o acțiune  de prevenire și combatere a delictelor silvice, pe raza localităților Bistra și Lupșa.

În cadrul unui control efectuat la o societate comercială din Bistra, s-a constatat că aceasta a comercializat ilegal cantitatea de 15,55 mc material lemnos.

Faţă de administratorul firmei a fost luată măsura sancționării  contravenționale, conform art. 19 al.1,  lit. l  din  Legea 171/2010, cu amendă în valoare de 5.000 lei precum şi măsura complementară de confiscare valorică a cantității totale de 15,55 mc material lemnos.

În cadrul aceleași acţiuni, în locul numit ” Târg”, de pe raza comunei Lupșa a fost găsită, abandonată, cantitatea de 212 mc lemn rotund de esenţă răşinoasă care a fost confiscată şi predată în custodia Ocolului Silvic Valea Arieșului Cîmpeni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Românii pot să raporteze deepfake-urile de pe rețelele sociale printr-o platformă lansată de guvern: Anunțul Ministerului Digitalizării

Bogdan Ilea

Publicat

în

Românii pot să raporteze deepfake-urile de pe rețelele sociale printr-o platformă lansată de guvern: Anunțul Ministerului Digitalizării Românii pot trimite sesizări privind conținutul audio/video manipulat digital (deepfake) distribuit online în scopuri malițioase prin intermediul paginii web a Ministerului Digitalizării. Conform unui ordin publicat joi seara în Monitorul Oficial, aceste sesizări vor fi analizate și transmise […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea