Rămâi conectat

Actualitate

Biciclist accidentat de un motociclist la Lunca Mures, spre Razboieni

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un motociclist a lovit un biciclist vineri 22 iunie, in jurul orei 18.30,  pe DJ 107F, la Lunca Mures, spre Razboieni. Barbatul care se afla pe vehiculul nemotorizat a fost ranit si transportat la spital de catre o ambulanta.

UPDATE: Poliţiştii care s-au deplasat la locul accidentului au constatat că la data de 22 iunie, G.I., de 74 de ani, din comuna Lunca Mureşului, în timp ce circula pe o bicicletă, a pătruns de pe un drum de ţară, pe D.J.107 F, fără să acorde prioritate de trecere unei motociclete condusă în direcţia Lunca Mureşului – Războieni, de B.L., de 37 de ani, din comuna Cristeşti, judeţul Mureş, intrând în coliziune laterală cu aceasta.

 În urma accidentului, o femeie în vârstă de 42 de ani, pasageră pe motocicletă, a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internată în spital. Niciunul dintre conducătorii vehiculelor cu două roţi nu consumaseră băuturi alcoolice înainte de a porni la drum.

foto; arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

DSVSA Alba: Măsuri obligatorii pentru protecția animalelor în perioadele caniculare

Ziarul Unirea

Publicat

în

DSVSA Alba: Măsuri obligatorii pentru protecția animalelor în perioadele caniculare Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Alba reamintește proprietarilor și deținătorilor de animale că au obligația de a respecta anumite măsuri specifice care să asigure protecția și bunăstarea animalelor în perioadele caniculare. Prevederi aplicabile fermierilor: Fermierii şi ceilalţi proprietari de animale trebuie să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea