Rămâi conectat

Curier Județean

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba inaugurează un nou raft în teritoriu, la Șibot

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba inaugurează un nou raft în teritoriu, la Șibot

Marți, 31 ianuarie 2023, la ora 12.00, Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba inaugurează un nou raft în teritoriu, la Șibot. Acesta este primul din acest an și cel de-al XXII-lea de la momentul demarării acestui proiect itinerant.

La momentele de marți, ce se vor desfășura la Căminul Cultural Șibot, vor participa, alături de delegația Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, primarul comunei Șibot, Oana Marinela, bibliotecara Lucia Georgescu și alți invitați. Cu această ocazie se va semna și un parteneriat între Primăria Șibot și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în baza căruia se vor putea organiza felurite alte activități culturale.

Prin intermediul proiectului 2.9 Fondul special – Raftul Bibliotecii Județene Lucian Blaga în Județul Alba, Consiliul Județean Alba, împreună cu Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, oferă comunităților din județ câte o mini bibliotecă, cu circa 300 de volume, cărți noi, din toate domeniile biblioteconomice, sporind atractivitatea bibliotecilor partenere. Dincolo de fondul de carte dat în custodia Bibliotecii Comunale Șibot, prin parteneriatul semnat cu această ocazie, între administrația locală și instituția de cultură se pun bazele unor noi colaborări culturale.

Evenimentul de marți, 31 ianuarie 2023, este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Primăria Comunei Șibot și Biblioteca Comunală Șibot.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO INCENDIU de vegetație uscată și litieră de pădure în satul Lăzești: Intervin pompierii din Scărișoara și Ocolul Sivic Gârda

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată și litieră de pădure în satul Lăzești: Intervin pompierii din Scărișoara și Ocolul Sivic Gârda Un incendiu de vegetație uscată și litieră de pădure a izbucnit marți după-masa, în jurul orei 16.00, în satul Lăzești, din comuna Scărișoara. Au intervenit pompierii din Scărișoara și Ocolul Silvic Gârda. Secția de pompieri Câmpeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea