Rămâi conectat

Actualitate

BCR anunţă oprirea sistemului informatic începând de vineri ora 23.00, până sâmbătă ora 17.00

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Banca Comercială Română (BCR) opreşte sistemul informatic, începând de vineri ora 23:00, până sâmbătă ora 17:00, pentru a efectua operaţiuni de optimizare a performanţelor, se precizează într-un comunicat al băncii. 

Operaţiunea va afecta parţial o parte dintre echipamentele BCR. ATM-urile (bancomate) vor funcţiona, cu excepţia operaţiunilor miniextras şi plăţi facturi şi transferuri. APT-urile (ghişee rapid) nu vor funcţiona, iar la MFM-uri (maşinile multifuncţionale) vor fi disponibile doar funcţionalităţile de ATM. De asemenea, serviciile de Internet şi Mobile Banking vor fi indisponibile.

Sistemele POS şi de carduri, aparatele de schimb valutar, precum şi aparatele multifuncţionale vor funcţiona în regim normal.
Unităţile din centrele comerciale vor funcţiona conform programului normal, fiind la dispoziţia clienţilor pentru consiliere, în condiţiile tehnice menţionate.

Sursa: dcnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ANAF i-a luat la ”ochi” pe românii care realizează venituri din chirii

Unirea Ziarul

Publicat

în

ANAF i-a luat la ”ochi” pe românii care realizează venituri din chirii În căutare de bani pentru a acoperi găurile din buget, Guvernul trimite ANAF-ul după contribuabilii suspectați că nu-și declară sursele de venit. Agenția Națională de Administrare Fiscală i-a luat, din nou, la ochi pe românii care fac bani din chirii. „Autoritățile de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea