Rămâi conectat

Sport

BC Sirius Tg. Mureș – CSU Alba Iulia 65-69 | La ultima reprezentație a anului, a treia victorie consecutivă

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU Alba Iulia a încheiat anul 2017 cu o victorie externă, 69-65 (8-17, 17-13, 28-13, 16-21), cu BC Sirius Tg. Mureș, al treilea succes la rând pentru formația din Cetatea Marii Uniri.

Cu un moral excelent, după suprizele reușite cu CSBT Alexandria și CSM Satu Mare, echipa condusă de Manuel Rodriguez a început modest confruntarea sfârșitului de an, fiind condusă de amfitrioane după primul „parțial”, și ma mijlocul meciului gazdele aflându-se în avantaj, 30-25 (albaiulianca Andreea Beldian – 6 puncte). Evoluția din al treilea sfert a fost decisivă pentru CSU Alba Iulia, care în acel interval a înclinat balanța (singurul sfert adjudecat de oaspete).

*Radovici și Fleming – „double – double”

Au marcat: Marta Fodor – 17 puncte, Ana Radovici – 15 (13 recuperări), Tyshara Fleming – 15 (10 recuperări), Ashley Morrissette – 12, Jessica January – 8, Cristiana Cutaș – două; Alina Crăciun, Diana Ignat, Andreea Fleșer, Lejla Omerbasic, Tania Agache, Alexandra Bobar. Antrenor Manuel Rodriguez.

Clasată pe poziția a patra, cu 17 puncte după 12 etape (6 victorii și 5 înfrângeri), CSU Alba Iulia va debuta în 2018 cu o dublă în Sala Universității „1 Decembrie 1918”, contra Olimpiei Brașov, în 6 și 7 ianuarie, meciuri contând pentru Liga Națională și CEWL.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Avântul Reghin 2-2 (1-0), în prima rundă din play-out | Gazdele, egalate în două rânduri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a remizat pe propriul teren cu Avântul Reghin, în prima rundă din play-off-ul Seriei 9 din eșalonul terț, scor 2-2 (1-0) joc în care amfitrionii au condus în două rânduri, dar au fost egalați de fiecare dată. Apărătorul gazdelor Vitinha a fost înlocuit la pauză și transportat la spital din pricina unei lovituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea