Rămâi conectat

Curier Județean

Bătrână din Bucium, înşelată cu mii de lei la schimbarea scocurilor casei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Abrud i-au identificat vineri, 15 iunie, pe pe principalii suspecţi de comiterea unei infracţiuni de înşelăciune comisă în urmă cu trei zile în comuna Bucium, când au escrocat o bătrână cu mii de lei, în schimbul a câtorva scocuri.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în data de 12 iunie 2012, G.R., de 28 de ani din Ocna Mureş, împreună cu I.M., de 24 de ani din Aiud şi un minor de 16 ani, din Ocna Mureş, au efectuat lucrări de înlocuire a burlanelor unei case aparţinând unei femei de 73 de ani, din comuna Bucium.

La finalizarea lucrării, profitând şi de vârsta înaintată a femeii şi de faptul că aceasta locuieşte singură, suma solicitată de cei trei a fost mult mai mare decât suma convenită iniţial cu beneficiara lucrării. De la 60 de lei cât le fuseseră înţelegerea, bărbaţii i-au luat bătrânei în cele din urmă 2.500 de lei.

Faţă de cei trei suspecţi au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii lor activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.

Poliţiştii recomandă cetăţenilor să verifice cu atenţie identitatea persoanelor care le propun sau le solicită diferite servicii, întrucât, de multe ori aşa-zişii binevoitori ascund intenţii infracţionale.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea