Rămâi conectat

Politică Administrație

Bătaie de joc la Primăria Sebeș: Primarul Dorin Nistor și-a achiziționat un Iphone 6S plus Gold, din bani publici, încă din primele luni ale mandatului

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Bătaie de joc la Primăria Sebeș: Primarul Dorin Nistor și-a achiziționat un Iphone 6S plus Gold, din bani publici, încă din primele luni ale mandatului, anul trecut

Cristian Radu, consilier local al Municipiului Sebeș, a vorbit luni despre risipa de bani publici care se face în cadrul Primăriei Municipiului Sebeș. Potrivit acestuia, edilul Sebeșului și-ar fi achiziționat în luna august 2016, un telefon mobil în valoare de 4600 de lei, cu TVA, din banii publici și nu din buzunarul său.

“Am primit pe mail date despre o achiziție care a avut loc în 1 august 2016, în primele luni ale mandatului de primar a lui Dorin Nistor. Vă dați seama ce ocupație avea acesta în primele luni, dacă și-a permis să achiziționeze un telefon mobil Iphone 6S plus Gold, în valoare de 4600 de lei.

Câtă preocupare și la ce îi folosește oare un Iphone de această valoare? Nu înțeleg de ce continuă cu bătaia de joc a banului public din municpiul Sebeș. Un om care câștigă salariul minim, un pensionar, ca să își achiziționeze un astfel de telefon, trebuie să muncească aproape jumătate de an, fără să mănânce, fără să consume altceva, doar să stea cu becul stins în casă și să pună leuțul deoparte.

Acest telefon a fost achiziționat clar pentru dânsul. Nu înțeleg, când ți-ai mărit salariul la 100 de milioane, cum nu îți permiți să îți achiziționezi un telefon? Trebuie să ajungi să achiziționezi banul public și săracii pensionari stau la coadă la începutul anului să își achite taxele și impozitele și dânsul își permite să își aciziționeze din bani publici un telefon mobil pentru bunul plac!

Câtă tragedie și ironie poate să fie față de cetățenii orașului, de pensionarii care la începutul anului vin să-și plătească taxele și impozitele dintr-o amărâtă de pensie, iar acest primar aruncă pe apa sâmbetei banii. O iau drept ca o sfidare a cetățenilor Sebeșului, o bătaie de joc la adresa lor. Nu mi se pare normal, ar trebui să înceteze cu astfel de lucruri, să nu uite că el a fost ales pentru a face anumite investiții în infrastructura orașului, în reabilitări de școli, spitale, de ce avem nevoie prima dată, nu ne permitem să aruncăm banii pe anumite mofturi personale,”a spus consilerul local.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan: Județul Alba merită mai mult! Oamenii din Alba merită să trăiască mai bine!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan: Județul Alba merită mai mult! Oamenii din Alba merită să trăiască mai bine! Corneliu Mureșan, fostul subprefect al județului, candidează din partea Partidului Social Democrat pentru funcția de președinte al Consiliul Județean Alba. Corneliu Mureșan este un tânăr antreprenor cu experiență în management, dar și în administrația județeană. De profesie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea