// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Bărbatul din Pianu, care a batjocorit o femeie de 90 de ani, după ce a intrat peste ea în casă, arestat preventiv pentru viol

Judecătorii l-au arestat preventiv pe bărbatul de 49 de ani din comuna Pianu, care a violat o femeie în vârstă de 90 de ani, după ce a intrat în casă peste ea. Bărbatul ar fi intrat în locuinţa unei vârstnice din comună şi, folosindu-se de violenţă, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu aceasta. 

La data de 01 august 2018, poliţiştii Postului de Poliţie Pianu au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie de 90 de ani, din comuna Pianu, ar fi fost victima unei infracțiuni de viol.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că, în seara zilei de 31 iulie 2018, în jurul orei 23.00, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Pianu, ar fi pătruns, fără drept, în locuinţa unei vârstnice din comună şi, folosindu-se de violenţă, ar fi  întreținut raporturi sexuale cu aceasta.

Victima a fost supusă examinării medico – legale care a confirmat faptele de agresiune.

Faţă de persoana bănuită de comiterea faptelor a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violare de domiciliu şi viol, iar în cursul zilei de azi, 2 august, va fi prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419