Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbatul din Miraslău, care s-a urcat la volan fără permis și cu alcoolemie de comă, va fi cercetat în stare de AREST preventiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bărbatul din Miraslău, cercetat pentru infracțiuni de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului, va fi cercetat în stare de arest preventiv.

Marți, 1 august 2017, S.I.V., de 40 de ani, din comuna Miraslău, reţinut ce poliţişti pentru conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud.

Parchetul l-a prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Aiud, care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis un mandat pentru o perioadă de 30 de zile.

Citiți și Șofer din Miraslău reținut de polițiști pentru alcoolemie URIAȘĂ – A avut 2,50 g/l alcool pur în sânge, după prima prelevare

 Reamintim că la data de 31 iulie a.c., poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de S.I.V., de 40 de ani, din comuna Miraslău, care este cercetat pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

Acesta a fost depistat, în data de 29 iulie, în jurul orelor 23,40, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, fiind sub influenţa alcoolului şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Potrivit rezultatelor medico-legale, bărbatul a avut o alcoolemie de 2,50 g/l alcool pur în sânge, la prima probă şi 2,35 g/l alcool pur în sânge,la a 2-a probă.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constata că bărbatul mai este cercetat într-un dosar penal, pentru conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis, infracțiuni constatate de polițiștii de ordine publică din municipiul Aiud, la data de 18.06.2017.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea