Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbatul din Cugir care a provocat un accident în timp ce conducea FĂRĂ PERMIS, REȚINUT de polițiști: A refuzat și testarea privind consumul de alcool

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Bărbatul din Cugir care a provocat un accident în timp ce conducea FĂRĂ PERMIS, REȚINUT de polițiști: A refuzat și testarea privind consumul de alcool

Polițiștii din Cugir au reținut un bărbat de 41 de ani, care a condus un autoturism fără să posede permis, iar după ce a fost implicat într-un accident soldat cu pagube materiale, a refuzat testarea privind consumul de alcool.

La data de 26 august 2021, polițiștii din Cugir, au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 41 de ani, din Cugir, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și refuz sau sustragere de la prelevarea mostrelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În sarcina acestui s-a reținut faptul că, la data de 25 august 2021, în jurul orei 22.00, în timp ce conducea un autoturism pe strada Doinei din Cugir, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a efectuat o manevră de mers înapoi, împrejurare în care a acroșat două autoturisme parcate.

Polițiștii, deplasați la locul incidentului, i-au cerut să se supună testării cu aparatul etilotest însă acesta a refuzat și nu a fost de acord nici să fie condus la spital, pentru a-i fi recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cursul zilei de azi, 27 august, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea