Rămâi conectat

Actualitate

Bărbatul din Alba Iulia ce a suferit arsuri în incendiul de vegetație, cercetat penal pentru că a dat foc miriștii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 26 martie, la orele 14.40, poliţişti din Berghin au fost sesizaţi cu privire la producerea unui incendiu în satul Straja, comuna Berghin.

Potrivit IPJ Alba, “echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că Vasile G., de 77 ani, din municipiul Alba Iulia, intenţionând să cureţe un teren cu vegetaţie uscată pe care îl deţine în satul Straja, comuna Berghin, a aprins un foc, care s-a extins la o proprietatea vecină, arzând o magazie cu scule şi o parte dintr-un autoturism aflat în acea dependinţă. In incendiu a mai ars şi o suprafaţă de aproximativ 2 ha de vegetaţie uscată.

În urma incendiului, Vasile G., a suferit arsuri pe 5% din suprafaţa corpului la membrul inferior drept, acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean Alba pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ distrugere din culpă”, faptă prev. şi ped de art. 255, alin. 1 din Codul penal şi „vătămare corporală din culpă”, faptă prev. şi ped. de art. 196 al. 1 din Codul penal.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea