Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbatul decedat miercuri seara în urma unui accident de muncă nu avea autorizație pentru a manevra motostivuitorul

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat a decedat în urma unui accident de muncă grav, care a avut loc miercuri, 4 iulie a.c., în curtea unei societăți comerciale de pe DN 7, între Sebeș și Vințu de Jos.  Victima a încercat să descarce cu motistivuitorul încărcătura, un transport de butelii de  gaz și, posibil din cauza terenului denivelat, buteliile s-au răsturnat provocându-i decesul.

Conform declarațiilor reprezentaților ITM Alba care au fost prezenți încă de miercuri seara la fața locului, victima nu avea autorizație pentru manevrarea motostivuitorului.

Bărbatul, în vârstă de 49 de ani era din Călărași, dar angajat al unei firme din București ca și transportator de butelii de gaz. Se lucra cu contract de prestări servicii cu o firmă din Baia Mare care avea depozitul de butelii în zonă, iar platforma, spațiul unde se depozitau era al unei firme din Sebeș care avea contract cu firma din Baia din Mare.

Termenul de finalizare al cercetărilor în dosar este de 20 de zile lucrătoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea