Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bărbații care au tâlhărit un bătrân din Vălișoara, cercetaţi în stare de arest preventiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cei 4 bărbaţi din Mihalț și Oiejdea reţinuţi marți pentru tâlhărie şi lipsire de libertate, fapte comise asupra unui vârstnic din localitatea Vălişoara, comuna Livezile, vor fi cercetaţi în stare de arest preventiv.

”La data de 08.09.2015, M.Ş, de 27 de ani, G.N., de 38 de ani, G.G., de 31 de ani şi G.I., de 28 de ani, primii 3 locuind fără forme legale în comuna Mihalţ, judeţul Alba, iar ultimul în Oiejdea, au fost prezentaţi de către poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud, Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi prezentarea lor în faţa instanţei de judecată, în vederea arestării preventive. Propunerea polițiștilor a fost însuşită de Parchet, iar cei 4 inculpaţi au fost prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi care a dispus arestarea lor preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie şi lipsire de libertate” precizează reprezentantul IPJ Alba.

Cercetările sunt continuate.

Reamintim că poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud, i-au identificat pe 4 bărbaţi din judeţul Alba, ca persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni în legătură cu care poliţia a fost sesizată în dimineaţa zilei de 15 august a.c.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că la data de 15.08.2015, l-au abordat pe un bărbat în vârstă de 85 de ani, din localitatea Vălişoara, comuna Livezile şi i-au propus să-i înlocuiască scocurile de bucătăria de vară.

Vârstnicul ar fi fost de acord cu serviciul propus, iar la final ar fi plătit contravaloarea acestora cu suma de 300 de lei. În acest context, cei 4 bărbaţi, profitând de vârsta înaintată a victimei şi a imposibilităţii sale de a riposta, i-au sustras dintr-un dulap din bucătăria de vară, suma de 2.000 de lei.

Ulterior au părăsit locuinţa şi l-au încuiat pe vârstnic în interior. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea