Rămâi conectat

Actualitate

Bărbați sancționați la Blaj pentru colectare ilegală de fonduri

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

duba jandarmiJandarmii din Blaj au depistat miercuri, 7 august, doi bărbaţi care strângeau donaţii în centrul municipiului Blaj. Aceștia nu aveau autorizaţie de la primărie, drept pentru care au fost sancţionaţi contravenţional.

Cei doi au fost observaţi în jurul orei 14.00, în Piaţa 1848 din localitate. Interpelaţi fiind de un echipaj de jandarmerie, li s-a cerut să facă dovada că strângerea de fonduri se desfăşura în conformitate cu prevederile legale. Deşi au încercat să-şi motiveze acţiunile prin faptul că strângeau bani pentru ajutorarea unor persoane aflate în situaţii disperate, nu au fost în măsură să prezinte documente legale în sprijinul afirmaţiilor făcute.

Cei doi au fost identificaţi ca fiind Vasile L. (63 de ani) din Mediaş şi Alexandru S. (32 de ani) din Deva și au fost sancţionaţi contravenţional cu avertisment scris.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Ce tipuri de concedii vor fi luate în calcul la vechimea în munca

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Ce tipuri de concedii vor fi luate în calcul la vechimea în munca Câteva dintre facilitățile oferite de noua legislație a pensiilor au fost dezvăluite de Simona Bucura-Oprescu, Ministrul Muncii. Conform noilor prevederi, concediile pentru creșterea copilului, fie ele maternale sau paternale, vor fi luate în considerare ca perioade contributive la pensie. „Subliniez […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea