Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bărbat dispărut de acasă de 10 zile, găsit spânzurat într-o pădure de lângă Aiud

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Politia Aiud a fost sesizată  prin 112, joi dimineața, de către un cetățean din municipiu, că în pădurea din locul numit „Valea Lopezii”, între localităţile Miraslău şi Aiud, a găsit un bărbat spânzurat.

Echipa operativă deplasată la faţa locului l-a identificat pe R.T., de 38 de ani, din municipiul Turda, care era spânzurat de creanga unui arbore din pădure. Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul era dispărut de la domiciliu, fiind dat în urmărire la nivel naţional, din data de 18.11.2013.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Aiud, unde, medicul legist i-a efectuat necropsia, stabilind că moartea a fost violentă şi s-a datorat asfixiei mecanice prin spânzurare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea