Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Timișoara cercetat pentru înșelăciune cu valută, de polițiștii din Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii de investigaţii criminale din Alba Iulia au continuat cercetările pentru identificarea persoanelor bănuite de fapte de înşelăciune, comise cu ocazia schimbului valutar.

În cursul zilei de marți, 4 noiembrie, a fost identificată încă o persoană în legătură cu care există suspiciunea că a comis o astfel de faptă, reclamată poliţiei în data de 31 iulie 2013.

Astfel, din cercetările efectuate în dosarele penale ce o privesc pe M.M., în vârstă de 39 de ani, din Negoiu, judeţul Dolj, privind fapte comise în zilele de 3 septembrie şi 21 octombrie a.c., în municipiul Alba Iulia, în urma cărora două femei au fost înşelate cu ocazia unor schimburi valutare, a rezultat că învinuita era însoţită de un bărbat, identificat în persoana lui S.I.D., de 33 de ani, din municipiul Timişoara.

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că S.I.D. este persoana bănuită de comiterea, în data de 30.07.2013, a unei fapte similare a cărei victimă a fost un bărbat de 53 de ani din Alba Iulia care a fost înşelat cu suma de 734 lei. Poliţiştii de investigaţii criminale îl cercetează pe S.I.D. sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracţionale”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

*Informaţii de background transmise de IPJ Alba:

În data de 24.10.2014, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat-o pe o femeie din judeţul Dolj ca fiind persoana bănuită de comiterea unei fapte de înşelăciune recalmată poliţiei în data de 21.10.2014.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în dimineaţa zilei de 21 octombrie a.c., în timp ce se afla în zona unei case de schimb valutar de pe B-dul Revoluţiei din Alba Iulia, M.M., de 39 de ani, din Negoi, judeţul Dolj, a acostat-o pe o tânără de 21 de ani, din Alba Iulia, căreia s-a oferit să-i schimbe suma de 400 de euro contra sumei de 1.770 lei.

După încheierea tranzacţiei tânăra a constatat că M.M. a înşelat-o şi i-a dat în schimbul celor 400 de euro doar suma de 190 de lei.

În data 27.10.2014, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au continuat cercetările faţă de M.M., o femeie de 39 de ani, din Negoi, judeţul Dolj care este cercetată penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de înşelăciune.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că M.M. este bănuită de comiterea şi a altei fapte de înşelăciune ce a fost reclamată poliţiei în data de 4 septembrie 2014.

Astfel, se pare că în data de 4 septembrie, în jurul orelor 12,30, în timp ce se afla în zona unei case de schimb valutar de pe B-dul Victoriei din Alba Iulia, M.M. a abordat-o pe o femeie în vârstă de 61 de ani, din Alba Iulia căreia i-a oferit un schimb valutar mai avantajos decât cel afişat de casa de schimb valutar.

După efectuarea tranzacţiei femeia a constatat că în schimbul celor 300 de euro vânduţi a primit doar 170 de lei şi a anunţat poliţia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Continuă activitățile polițiștilor din Alba pentru creșterea siguranței în școli: Elevii au discutat cu polițiștii despre bullying și accesarea în siguranță a rețelelor de socializare

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Continuă activitățile polițiștilor din Alba pentru creșterea siguranței în școli: Elevii au discutat cu polițiștii despre bullying și accesarea în siguranță a rețelelor de socializare Interacțiunea cu persoane necunoscute, bullying-ul sau accesarea în siguranță a rețelelor de socializare sau utilizarea internetului sunt printre temele discutate de polițiști cu cei peste 600 de elevi. Polițiștii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea