Rămâi conectat

Actualitate

Bărbat din Șibot înarmat cu un revolver, prins întâmplător de polițiștii de la Rutieră

Bogdan Presecan

Publicat

în

La data de 25 august, ora 16.30, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, în timp ce supravegheau traficul rutier, pe Drumul Național 7, în afara localității Șibot,  au oprit pentru control autoturismul condus de A.S.C. de 20 de ani din localitatea Șibot, județul Alba.

Cu ocazia controlului efectuat de către polițiști , în interiorul autoturismului, în bordul acestuia,  a fost găsit un revolver de calibru 9 mm și 6 cartușe din care unul prezenta capsa de inițiere percutată.

Arma letală a fost confiscată, iar față de A.S.C. polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor,   faptă  prevăzută  și pedepsită  de art.  141, alin . 2 din  Legea nr. 295/2004 privind regimul armelor și munițiilor, raportat la art. 279, alin. 1 din Codul penal, precum şi în vederea stabilirii provenienţei armei.

 foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea