Rămâi conectat

Actualitate

Bărbat din Sebeș, reținut de polițiști pentru furtul a 200 de pachete cu ţigări

Bogdan Presecan

Publicat

în

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş l-au identificat pe principalul suspect de comiterea unui furt dintr-o societate comercială, în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 27 decembrie 2012.

Potrivit IPJ Alba, „din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 26/27 decembrie, Valentin P., din Sebeş, a pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale din aceeași localitate, de unde a sustras 200 de pachete cu ţigări şi 3.400 de lei.

Faţă de suspect, a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 4 ianuarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspectului şi recuperarea prejudiciului.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea