Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bărbat din Săsciori, reținut de către polițiști: Nu a respectat ordinul de protecție emis de instanță

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Bărbat din Săsciori, reținut de către polițiști: Nu a respectat ordinul de protecție emis de instanță

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au reținut un bărbat din comuna Săsciori, care nu a respectat dispoziția ordinului de protecție emis de instanță.

La data de 2 februarie 2022, în jurul orei 19.00, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au fost sesizați de către o femeie, de 61 de ani, din comuna Săsciori, cu privire la faptul că fiul său s-a apropiat de imobilul în care aceasta locuiește și se manifestă violent, încălcând ordinul de protecție emis de un judecător.

Polițiștii deplasați la fața locului l-au identificat pe bărbatul în vârstă de 42 de ani, care, în ciuda dispozițiilor prevăzute în ordinul de protecție, emis de instanța de judecată, la data de 30 septembrie 2021, care prevede păstrarea unei distanțe față de mama sa și față de domiciliul acesteia, ar fi încercat să pătrundă în locuință și ar fi făcut scandal.

Față de bărbat, polițiștii au întocmit dosar penal, pentru încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție și au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea