Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bărbat din Petrești, cercetat pentru port ilegal de armă albă. Și-a amenințat vecinul cu o coasă și un cuțit

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

cutitPoliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată duminică prin 112 cu privire la faptul că, în faţa unui bloc de pe strada Energiei din Petreşti, între doi bărbaţi, s-a produs un scandal.

Potrivit IPJ Alba, “la locul evenimentului s-au deplasat o patrulă de siguranţă publică şi una de jandarmi, care au constatat că între B.N., de 35 de ani şi vecinul acestuia, G.M.R., de 24 de ani, pe fondul consumului de alcool, s-a produs un conflict spontan în timpul căruia G.M.R. a fost ameninţat cu un cuţit şi cu o coasă.

Faţă de B.N., poliţiştii au întocmit actele premergătoare cercetărilor sub aspectul comiterii infracţiunii de „port fără drept, în locurile si împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică a cuţitului, pumnalului, șișului, castetului ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire”, faptă prevăzută şi pedepsită de art.2, pct.1 din Legea 61/199.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea