Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Ocna Mureș, BEAT MANGĂ, cu o alcoolemie de 1,38 mg/l, depistat de polițiști la volanul unei mașini. S-a ales cu dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un șofer care conducea beat pe drumurile din Ocna Mureș a fost depistat de către polițiști în data de 9 aprilie, acesta având o alcoolemie de 1,38 mg/l alcool pur, stabilită în urma cercetărilor.

La data de 9 aprilie 2021, în jurul orei 21:15, polițiștii din Ocna Mureș au depistat un bărbat de 48 de ani, din Ocna Mureș, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Mihai Eminescu din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,38 mg/l alcool pur în aerul respirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea