// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Bărbat din Cugir reținut de polițiști – A provocat scandal într-un bar și a distrus ușa de la intrare

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Cugir au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 31 de ani, din Cugir, ce este bănuit de comiterea infracțiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Acesta ar fi provocat, în seara zilei de 16 februarie a.c., un scandal, în incinta unui local public din Cugir şi ar fi distrus uşa de acces în local.

Bărbatul nu este la prima faptă de natură penală, în cursul anului 2017 fiind cercetat de poliţişti pentru săvârşirea de infracţiuni cu violenţă şi împotriva patrimoniului.

De asemenea, acesta a mai fost sancţionat contravenţional, pentru provocarea de scandal în diferite locuri publice din Cugir.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 23 februarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Bărbat din Cugir reținut de polițiști – A provocat scandal într-un bar și a distrus ușa de la intrare

  1. Vasile 23.02.2018 la 12:47

    De ce nu i se da numele, sa stim de cine sa ne ferim?