Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bărbat din comuna Jidvei, cercetat după ce a tăiat arbori de mai multe specii din pădurea unei parohii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Jidvei este cercetat penal, pentru tăiere ilegală şi furt de arbori. Ar fi tăiat arbori din pădurea unei parohii.  

La data de 3 ianuarie a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Jidvei, împreună cu reprezentanți ai Ocolului Silvic Blaj, au organizat o acţiune, pe raza comunei, ce a avut ca scop prevenirea şi combaterea delictelor silvice.

Cu ocazia acestei acţiuni a fost identificat un bărbat de 31 de ani, din comuna Jidvei, care, în cursul lunii decembrie 2017, ar fi tăiat, fără drept, din pădurea aparţinând unei parohii din zonă, un număr de 19 arbori, din diverse specii, cu un volum total de aproape 10 metri cubi.

Cu ocazia acţiunii, poliţiştii au identificat, la domiciliul bărbatului, şi indisponibilizat, întreaga cantitate de material lemnos.

Faţă de bărbatul bănuit, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori şi furt de arbori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Poliţiştii din Alba, la datorie de Floriile ortodoxe: Măsuri suplimentare și recomandări pentru siguranța cetățenilor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba, la datorie de Floriile ortodoxe: Măsuri suplimentare și recomandări pentru siguranța cetățenilor Inspectoratul de Poliție Județean Alba a luat măsurile necesare pentru prevenirea evenimentelor negative și desfășurarea în liniște a manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Floriilor Ortodoxe. Vor fi suplimentate efectivele de siguranță publică și va fi asigurată prezența echipajelor de poliție rutieră […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea