Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bărbat din comuna Galda, cercetat și percheziționat după ce a furat bunuri dintr-o cabană

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Aiud l-au identificat pe un bărbat din comuna Galda ce este bănuit de comiterea unui furt dintr-o cabană, Prejudiciul a fost recuperat parţial.

La data de 07.03.2017, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud l-au identificat pe un bărbat de 34 de ani, din comuna Galda de Jos, ca persoană bănuită de comiterea unui furt dintr-o cabană situată pe raza localităţii  Geoagiu de Sus, faptă reclamată poliţiei la data de 23.02.2017.

Se pare că bărbatul a sustras un televizor şi un cuptor cu microunde, în valoare de 1.200 de lei, bunuri pe care ulterior le-a valorificat.

Pentru recuperarea prejudiciului, poliţiştii au efectuat o percheziţie la o locaţie din Alba Iulia unde a fost găsit televizorul reclamat ca furat.

Faţă de persoana bănuită de comiterea faptei, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat precum şi pentru stabilirea întregii sale activităţi infracţionale şi recuperarea integrală a prejudiciului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Un autocamion condus de un șofer din Alba a ”plonjat” în râul Olt. Cum s-a petrecut accidentul

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO | Un autocamion condus de un șofer din Alba a ”plonjat” în râul Olt. Cum s-a petrecut accidentul Un bărbat de 54 de ani din județul Alba a „plonjat” cu un autocamion în râul Olt, marți, 30 aprilie. Polițiștii rutieri au intervenit pe Drumul Național 7 CC, la un eveniment rutier, soldat doar cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea