Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Blaj, REȚINUT de polițiști pentru violență în familie, după ce și-a strâns de gât concubina. S-a ales cu ordin de protecție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din Blaj au reținut un bărbat de 43 de ani, care și-ar fi agresat concubina. Acesta ar fi lovit-o cu palmele peste față și ar fi strâns-o de gât.

Polițiștii din Blaj au reținut un bărbat care și-ar fi agresat concubina. A fost emis și un ordin provizoriu de protecție.

În după-amiaza zilei de duminică, 11 aprilie 2021, Poliția Municipiului Blaj a fost sesizată de către o femeie de 35 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că a fost agresată de către concubin.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul, în vârstă de 43 de ani, pe fondul unor neînțelegeri avute cu concubina sa, ar fi lovit-o cu palmele peste față și ar fi strâns-o de gât.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma interpretării răspunsurilor date de femeie a rezultat că se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile.

Totodată, față de bărbat, a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie și a fost luată măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de azi, 12 aprilie, reținutul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea