Bărbat din Bistra, reținut după ce a încălcat un ordin de protecție și a pătruns, fără drept, în locuinţa soţiei sale

Poliţiştii Postului de Poliţie Bistra l-au reţinut pe un bărbat din comună ce nu a respectat prevederile ordinului de protecţie deţinut de soţia sa. Va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 21 august 2018, poliţiştii Postului de Poliţie Bistra au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 46 de ani, din comuna Bistra,  ce este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de “încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie, a măsurilor dispuse prin acesta”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 32 din Legea nr. 217/2003 pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie.

Se pare că, la data de 20 august 2018, bărbatul ar fi pătruns, fără drept, în locuinţa soţiei sale şi s-ar fi apropiat de membrii familiei sale, încălcând astfel dispoziţiile ordinului de protecţie deţinut de soţia sa începând cu data de 30.05.2018.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 22 august, bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...