Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Bistra, ARESTAT prevenitiv. A provocat un incendiu la propria anexă gospodărească și a încercat să împiedice intervenția pompierilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni au luat măsura reţinerii faţă de un bărbat din Bistra, care, în seara zilei de 30 noiembrie, ar fi provocat un incendiu la propria anexă gospodărească. Ulterior a fost prezentat în faţa magistraţilor, care au dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv.  

Potrivit IPJ Alba, la data de 30 noiembrie a.c., în jurul orei 23.20, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în comuna Bistra, la o anexă gospodărească, a izbucnit un incendiu, existând riscul ca acesta să se extindă şi la alte imobile.

Incendiul a fost stins de pompierii din Cîmpeni şi de localnici, iar în urma cercetărilor efectuate a rezultat că acesta ar fi fost provocat chiar de către proprietarul anexei, un bărbat de 45 de ani, care ar fi încercat şi să împiedice intervenţia pompierilor pentru lichidarea incendiului.

Faţă de bărbat, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere, iar ulterior a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni şi instanţei de judecată care a dispus cercetarea în stare de arest preventiv, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 29 de zile.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea