Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bărbat din Alba, dispărut de acasă din luna ianuarie, găsit mort pe malul unui pârâu din județul Cluj

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din comuna Moldoveneşti, județul Cluj, au fost sesizaţi marți, în jurul amiezii, că pe malul unui pârâu de pe raza satului Podeni a fost găsit cadavrul unui bărbat. Din primele verificări  a rezultat că persoana decedată este un bărbat de 78 de ani, din judeţul Alba, dispărut de la domiciliu în luna ianuarie, dat în urmărire națională de autorităţi.

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de poliţişti în vederea efectuării cercetării la faţa locului. Trupul bărbatului a fost transportat la I.M.L. Cluj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. În continuare se desfăşoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor şi condiţiilor în care a survenit decesul”, precizează IPJ Cluj.

UPDATE: Cel mai probabil este vorba despre un bărbat din comuna Mirăslău, sat Cicău, care a dispărut de la domiciliu la începutul acestui an. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu jandarmi, lucrători ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba şi ai Salvamont Alba, sprijiniți de doi câini special antrenați în căutarea persoanelor, au organizat acţiuni de căutare la data respectivă, fără să reușească să-i dea de urmă.

Reprezentantul IPJ Alba a declarat pentru ziarulunirea.ro că, din cauza stării avansate de degradare în care se afla cadavrul descoperit la Podeni, sunt necesare investigații medico-legale amănunțite pentru a se stabili cu exactitate identitatea persoanei decedate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea