Bărbat din Alba, arestat la domiciliu pentru tentativă de omor după ce a înjunghiat un alt bărbat

Paul Voicu - Primar 2020

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus, la data de 10 aprilie 2018, punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul Lăcătuș Adi, pentru săvârșirea infracţiunii de tentativă la omor.

În cursul zilei de 11 aprilie 2018 a fost sesizat Tribunalul Alba cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

ELIT

Tribunalul Alba a dispus respingerea propunerii de arestare preventivă și luarea măsurii arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile. Împotriva încheierii judecătorului de drepturi și libertăți, procurorul a formulat contestație, care urmează să fie soluționată de Curtea de Apel Alba Iulia.

În fapt, s-a reținut că, în data de 07.04.2018, în jurul orelor 22:30, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul Lăcătuș Adi i-a aplicat persoanei vătămate Lăcătuș Trandafir  o lovitură cu un obiect înțepător, în zona abdominală, cauzându-i o leziune traumatică (plagă penetrantă abdominală cu leziune epiploon și ansă intestinală) ce necesită 30-35 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicații, și care i-a pus în primejdie viața.

Mihail David - 2020

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul I.P.J. Alba.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

”Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate,  în nicio formă să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată în comunicatul Tribunalului Alba.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

dolfi 12 aprilie 2018 at 21:28

acestia sunt „mexicani” nu-i asa?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...