Rămâi conectat

Actualitate

Bărbat din Alba, arestat la domiciliu pentru tentativă de omor după ce a înjunghiat un alt bărbat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus, la data de 10 aprilie 2018, punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul Lăcătuș Adi, pentru săvârșirea infracţiunii de tentativă la omor.

În cursul zilei de 11 aprilie 2018 a fost sesizat Tribunalul Alba cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Tribunalul Alba a dispus respingerea propunerii de arestare preventivă și luarea măsurii arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile. Împotriva încheierii judecătorului de drepturi și libertăți, procurorul a formulat contestație, care urmează să fie soluționată de Curtea de Apel Alba Iulia.

În fapt, s-a reținut că, în data de 07.04.2018, în jurul orelor 22:30, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul Lăcătuș Adi i-a aplicat persoanei vătămate Lăcătuș Trandafir  o lovitură cu un obiect înțepător, în zona abdominală, cauzându-i o leziune traumatică (plagă penetrantă abdominală cu leziune epiploon și ansă intestinală) ce necesită 30-35 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicații, și care i-a pus în primejdie viața.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul I.P.J. Alba.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

”Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate,  în nicio formă să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată în comunicatul Tribunalului Alba.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

OFICIAL: Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

OFICIAL: Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 2024 Pensiile vor fi plătite înainte de Paște, adică înainte de 5 mai, potrivit unei Hotărâri de Guvern. HG-ul a primit toate avizele și urmează să fie adoptat în ședința de joi, 25 aprilie. Având în vedere că 1 Mai și 3 mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea