Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Bărbat din Alba, amenințat și tâlhărit de peste 1.000 de euro în Bistrița: Era cu o femeie într-o clădire dezafectată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bărbat din Alba, amenințat și tâlhărit de peste 1.000 de euro în Bistrița: Era cu o femeie într-o clădire dezafectată

La data de 25 septembrie 2023, în urma investigaţiilor şi probelor administrate într-un dosar penal de tâlhărie, poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Bistriţa-Năsăud, au identificat doi tineri de 21 şi 16 ani, ambii bănuiţi de comiterea faptei.

Din investigaţiile efectuate a reieşit faptul că, la data de 25 septembrie a.c., cei doi l-ar fi ameninţat pe un bărbat, de 45 de ani, din judeţul Alba care se afla într-o clădire dezafectată din Bistriţa, împreună cu o femeie, deposedându-l astfel de suma de 1050 de euro şi 1050 de lei, bani pe care-i avea într-un portofel.

La scurt timp, cei doi au fost identificaţi şi duşi la audieri, ulterior pe numele lor fiind dispusă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Astăzi, 26 septembrie, aceştia vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, în vederea arestării preventive.

În cadrul cercetărilor, a fost recuperată o parte din prejudiciu, iar cercetările sunt continuate, în vederea documentării faptei sub toate aspectele ei, de către poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj – Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Bistriţa-Năsăud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea