Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Bărbat de 70 de ani, DECEDAT pe o stradă din Alba Iulia. Autoritățile încearcă să afle cauza decesului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bărbat de 70 de ani, DECEDAT pe o stradă din Alba Iulia. Autoritățile încearcă să afle cauza decesului

Un bărbat de 70 de ani și-a pierdut viața în dimineața zilei de sâmbătă, 14 mai, după ce i s-a făcut rău și a căzut, pe Calea Moților din Alba Iulia. Personalul de pe ambulanță sosit la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, însă din nefericire bărbatul nu a putut fi salvat.

În dimineața zilei 14 mai 2022, în urma unui apel prin 112, polițiștii din Alba Iulia s-au deplasat pe o strada din municipiu, de unde a fost semnalat faptul ca o persoana de sex masculin este căzută și inconstienta.

O echipa operativă de cercetare a efectuat investigații, iar din primele cercetări a rezultat că este vorba despre un barbat, de 70 de ani, din Alba Iulia, căruia i s-ar fi făcut rău.

La fata locului a intervenit un echipaj de ambulanță care i-a efectuat bărbatului manevre de resuscitare, la care acesta nu a răspuns, fiind declarat decesul.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, in vederea efectuării autopsiei.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile Vineri după-masa, pregătirile pentru petrecerea comunității de srilankezi din Alba, dar și din alte orașe din România, sunt în toi, pe malul râului Ampoi, zona unde vor sărbători pentru al treilea an consecutiv anul nou. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea