Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat de 49 de ani, reținut de polițiștii din Alba: A bătut un bărbat într-un local din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Bărbat de 49 de ani, reținut de polițiștii din Alba: A bătut un bărbat într-un local din Alba Iulia

La data de 19 august 2022, polițiștii din Alba Iulia au reținut un bărbat de 49 de ani, din Alba Iulia, care este cercetat pentru lovire sau alte violențe.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 19 august, în jurul orei 18,00, în timp ce se afla într-un local public din Alba Iulia, l-ar fi agresat pe un bărbat de 48 de ani, din Alba Iulia, provocându-i leziuni pentru a căror vindecare, potrivit concluziilor medico – legale, ar fi nevoie de 12 -14 zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de ieri, 20 august, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care a dispus cercetarea sa sub măsura preventivă a controlului judiciar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru adăpostul de câini, expoziție de lucrări de artă realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombolă

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru adăpostul de câini, expoziție de lucrări de artă realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombolă Proiectul “Pet Care” este organizat vineri, 19 aprilie, de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Printre activitățile organizate se numără […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea