Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bărbat de 38 de ani, din Maramureș, urmărit NAȚIONAL, reținut de polițiștii din Alba. Cum a fost identificat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bărbat de 38 de ani, din Maramureș, urmărit NAȚIONAL, reținut de polițiștii din Alba. Cum a fost identificat

Un bărbat de 38 de ani, din Maramureș, a fost depistat de către polițiștii din Alba, ca persoană urmărită pentru că se sustrăgea executării pedepsei închisorii. A fost depus la Penitenciarul Aiud.

La data de 21 august 2021, polițiști Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au depistat și reținut un bărbat de 38 de ani, din județul Maramureș, care era urmărit pentru că se sustrăgea executării pedepsei închisorii.

Bărbatul a fost condamnat, la data de 17 februarie 2021, de Judecătoria Baia Mare, la 4 ani închisoare, pentru agresiune sexuală.

Acesta a fost identificat de polițiștii, cu ocazia unui control în trafic, în timp ce circula, DJ-107 K, în calitate de pasager, într-un autoturism condus de concubina sa, o femeie de 45 de ani, din Galda de Jos.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | COD GALBEN și PORTOCALIU de FURTUNĂ în Alba: Averse torențiale, vânt, vijelii și grindină. Locuitorii din Apuseni avertizați prin mesaj RO-ALERT

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO | COD GALBEN și PORTOCALIU de FURTUNĂ în Alba: Averse torențiale, vânt, vijelii și grindină. Locuitorii din Apuseni avertizați prin mesaj RO-ALERT ANM a emis luni după-masa avertizări cod galben și cod portocaliu de furtună, valabile până la ora 15.15, în mai multe localități. Vor fii averse torențiale care vor acumula 25…40 l/mp, frecvente […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea