// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Festivalul Roman Apulum - 2019

Bărbat de 36 de ani, din Ciumbrud, cercetat pentru furt din locuințe. A furat un aparat de sudură, dar și bunuri de uz casnic

Poliţiştii din Teiuş l-au depistat, în flagrant, pe un bărbat din Ciumbrud, judeţul Alba, în timp ce transporta, cu  o bicicletă, un aparat de sudură ce s-a dovedit a proveni din furt.

În urma cercetărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul este bănuit şi de comiterea altor două furturi din case nelocuite, fapte reclamate poliţiei în zilele de 15 şi 16 august 2018.

Joi, 16 august 2018, în jurul orei 23.45, patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Oraşului Teiuş, în timp ce acţiona pe raza localităţii Petelca, l-a depistat pe un bărbat de 36 de ani, din Ciumbrud, judeţul Alba, ce transporta, pe o bicicletă, un aparat de sudură.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că aparatul a fost sustras, de către bărbat, dintr-o anexă a unui imobil nelocuit din localitatea Pețelca. Totodată, poliţiştii au constatat că bărbatul este bănuit şi de comiterea altor două furturi din anexele unor case din aceeaşi localitate, de unde ar fi sustras bunuri de uz casnic şi o butelie de aragaz.

Prejudiciile au fost recuperate şi restituite persoanelor păgubite, iar faţă de bărbatul bănuit de comiterea faptelor, cercetările sunt continuate pentru furt calificat.

Facebook