Rămâi conectat

Actualitate

Bărbat accidentat pe trecerea de pietoni, pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost accidentat în această dimineaţă de un autoturism, pe trecerea de pietoni situată lângă Casa de Pensii, de pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia.

Victima se angajase în traversarea regulamentară a străzii, moment în care a fost lovită de maşină. Cauzele accidentului sunt neatenţia şoferului şi neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.

Bărbatul a fost transportat în stare de conştiienţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Alba pentru îngrijiri medicale.

UPDATE raport IPJ Alba: Potrivit IPJ Alba, din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că Groza E., de 22 ani, domiciliat  în  municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu, nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat de 46 de ani, care era angajat în traversarea străzii prin loc semnalizat cu indicatoare şi marcaj pietonal.

În urma accidentului victima a suferit vătămări corporale (traumatism şold drept), care a impus internarea în spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest marca Drager, rezultatul fiind negativ.

În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă faptă prevăzută si pedepsită de art. 184, al. 1 si 3 Cod Penal.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de vânt puternic și precipitații abundente în Alba și alte județe din țară. Informare meteo de vreme rea până miercuri dimineața

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de vânt puternic și precipitații abundente în Alba și alte județe din țară. Informare meteo de vreme rea până miercuri dimineața Meteorologii ANM au emis marți, 23 aprilie 2024, o atenționare meteo cod galben de ploi abundente și vânt puternic, valabilă în Alba și alte județe din țară până miercuri dimineața, ora 8.00. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea