Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Bani prin PNDL de la Ministerul Dezvoltării, pentru 7 investiții realizate în Alba. Localitățile beneficiare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Bani de la Ministerul Dezvoltării, pentru 7 investiții realizate în Alba, prin PNDL *O altă tranșă va fi plătită până în 20 iulie, iar următoarele deconturi, doar după rectificarea bugetară

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a virat, vineri, 25 iunie, 4.722.549 de lei, pentru decontarea facturilor la 7 obiective de investiții realizate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), în județul Alba. Banii au fost transferați conform OUG nr. 23/ 2013, pentru finalizarea proiectelor pentru care nu a fost efectuată recepția la terminarea lucrărilor. Astfel, comuna Blandiana a primit 798.301 lei, comuna Câlnic – 407.132 de lei, comuna Jidvei – 1.103.244 de lei, comuna Livezile – 815.270 de lei, comuna Roşia de Secaş – 672.136 de lei, comuna Şpring – 535.797 de lei și orașul Zlatna – 390.669 de lei.

În total, la nivel național, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a virat suma de 220.955.704 lei, în vederea decontării facturilor pentru 360 de obiective de investiții realizate prin etapele I și II ale Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Potrivit ministrului Cseke Attila, în această tranșă se face decontarea facturilor depuse până în data de 21 mai, până pe 20 iulie se vor deconta toate facturile PNDL depuse până în 15-17 iunie, iar cele care sosesc după această dată vor fi plătite după rectificarea bugetară.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Programul are ca obiectiv general echiparea unităților administrativ-teritoriale cu toate dotările tehnico-edilitare, de infrastructură educațională, de sănătate și de mediu, sportivă, social-culturală și turistică, administrativă și de acces la căile de comunicație, iar valorile alocărilor multianuale de la bugetul de stat sunt egale cu sumele înscrise în contractele de finanțare multianuale încheiate între minister și beneficiarii obiectivelor de investiții. (I.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea