Rămâi conectat

Ştirea zilei

Băiat de 13 ani, „RUPT” în bătaie de iubitul mamei sale, în Lunca Mureșului: L-ar fi lovit în zona spatelui și în zona membrelor superioare și inferioare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au reținut un bărbat care l-ar fi agresat pe fiul concubinei sale. Copilul a fost identificat de polițiști, pe stradă și le-a explicat agenților de poliție prin ce a trecut. Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

La data de 29 iulie 2021, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 28 de ani, din comuna Lunca Mureșului, care este cercetat pentru violență în familie.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 28/29 iulie 2021, pe fondul unor neînțelegeri avute cu fiul concubinei sale, în vârstă de 13 ani, bărbatul l-ar fi lovit în zona spatelui și în zona membrelor superioare și inferioare.

În urma incidentului, victima a suferit leziuni pentru a căror vindecare are nevoie, potrivit concluziilor medico – legale, de 16 – 18 de zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de azi, 30 iulie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea