Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Azi la Alba Iulia: Miting de protest anunţat pentru ora 15:30

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Apelul de miercuri al prefectului care îi ameninţă pe utilizatorii facebook ce promovează acţiunile de miting cu sancţiuni a fost luat în derâdere de către utilizatorii site-ului de socializare.

“Aceste persoane, a căror identitate este cunoscută, întrunesc elementele de iniţiere şi organizare a unei manifestări publice neautorizate şi vor fi sancţionate ca atare. În final, reafirmăm dreptul liber al celor care doresc să manifesteze public în condiţiile legii”, spune prefectul Ştefan Bardan în apelul său.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Un nou val de mesaje pe facebook şi prin SMS îi cheamă pe albaiulieni, azi, 19 ianuarie la al patrulea miting de protest în Alba Iulia. Acest lucru se întâmplă în condiţiile în care o parte importantă din nucleul participanţilor la protestele anterioare sunt în drum spre Bucureşti pentru mitingul organizat în capitală de PNL şi PSD.

Mesajul pe Facebook sună aşa: “Adunarea va avea loc in parcarea de la Renel (Electrica) la ora 15:30 iar apoi vom pleca spre prefectură, primărie – Haideţi cu toţii alături de noi să scăpăm de ciuma portocalie”

Mesajele trimise ieri prin SMS aveau următorul text: „Mâine (n.r. azi) este protest de mare amploare. Începe de la Renel la ora 15.30 iar ora 16.00 începe marşul”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels

Bogdan Ilea

Publicat

în

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels Conținutul original de pe aplicația de social media Instagram urmează să fie prioritizat, iar conținutul „furat” urmează să fie penalizat, în urma schimbărilor modului în care funcționează algoritmul.  O nouă schimbare a modului în care funcţionează algoritmul de recomandări al Instagram […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea