Rămâi conectat

Sport

Azi, 6 aprilie, la LPS Alba Iulia, “Start la mișcare” | Concurs de ziua internațională a sportului pentru dezvoltare și pace

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri, 6 aprilie, e zi de sărbătoare la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia. Reprezentanții instituției de învățământ din municipiul reședință de județ sărbătoresc “Ziua Internațională a Sportului pentru dezvoltare și pace” prin proiectul “Start la mișcare”.

În fapt este vorba despre “ziua porților deschise” la LPS Alba Iulia, iar cu acest prilej se va desfășura și un concurs, din dorința de a incuraja atât copii, cât și ceilalți factori educaționali, pentru a acorda mult mai mult timp mișcării, practicării unor jocuri sau sporturi adaptate vârstei școlarilor.

Pe parcursul întregii zile de astăzi, cei interesați să participe la un concurs ce a debutat ieri pe această temă pot trimite, în mediul online, o poză făcând mișcare (oriunde, acasă, în parc etc). Poate participa oricine, de la mic la mare, nu contează vârsta, iar comisia de evaluare a activității sportive va anunța câștigătorul joi, 7 aprilie, după ora 12.00. Premiul este unul simbolic, dar în același timp sugestiv pentru scopurile propuse: o oră de activitate pe terenul sintetic al Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia, alături de prieteni (reprezentanți LPS Alba Iulia vor asigura toate materialele necesare).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea