Rămâi conectat

Actualitate

Avertizare hidrologică în Alba: COD GALBEN de inundații pe afluenții Mureșului

Adela Spătar

Publicat

în

ANM a emis o avertizare de COD GALBEN de inundații în județul Alba, ce se referă la probabilitatea apariției de scurgeri importante pe versanți, torenți, pâraie, viituri rapide pe râuri mici cu posibile efecte de inundații locale și creșteri de debite și niveluri cu posibile depășiri ale COTELOR DE ATENȚIE pe râurile mici din bazinele hidrografice: Cugir ( afluent al Mureșului), județul Alba.  

Ca urmare a cantităților mari de precipitații înregistrate, a celor prognozate, se pot produce scurgeri importante pe versanți, torenți, pâraie, viituri rapide pe râuri mici cu posibile efecte de inundații locale.

Fenomenele se pot produce cu intensitate și probabilitate mai mare pe unele râuri mici din bazinele hidrografice ale râului Cugir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Echinocțiul de toamnă 2024: Sfârșitul oficial al verii și începutul toamnei astronomice. Pe ce dată începe ziua să scadă, iar noaptea să devină tot mai lungă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Echinocțiul de toamnă 2024: Sfârșitul oficial al verii și începutul toamnei astronomice. Pe ce dată începe ziua să scadă, iar noaptea să devină tot mai lungă Echinocțiul de toamnă 2024, când Soarele se va afla pe ecuatorul ceresc, va avea loc pe 22 septembrie, la ora 15.43 și marchează începtul toamnei. Ziua va începe treptat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea