Rămâi conectat

Actualitate

Aventura unui bărbat din ALBA cu un card de credit la BCR: Cumpărături „fantomă” în Singapore, Indonezia şi Franţa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aventura unui bărbat din ALBA cu un card de credit la BCR: Cumpărături „fantomă” în Singapore, Indonezia şi Franţa

Preşedintele Asociaţiei de Turism şi Ecologie Trascău din Zlatna, şi angajat al CJ Alba, Adrian Puiuleț, afirmă într-o postare pe reţelele sociale că a avut parte de peripeţii cu un card de credit la BCR, bancă cu capital austriac.

Bărbatul spune că s-au cheltuit 1700 lei de pe card, pentru cursuri de dans în Franţa şi cazări în Indonezia, deşi el nu le-a accesat.

„Poveste de prost. Adică io, în acest caz.

Ne amintim toți, cu drag sau mai puțin drag, când BCR-ul a abandonat Zlatna. În consecință, am abandonat și eu BCR-ul și am trecut la altă bancă. Și aici apare și prostia. Din grabă sau mno, cu gândul la altceva, am păstrat în continuare cardul de credit. Pentru situații neprevăzute, să ai pe ce pune mâna. L-am primit și l-am introdus în portofel, unde a rămas până ieri. Nu tu cumpărături fizice sau online, nici măcar nu am răzuit parbrizul mașinii, cum mai obișnuiesc cu alte carduri.

Și mno, apare surpriza, mai ceva ca la surprize-surprize. Mă știu un om cu viață destul de simplă, dar se vede că sunt mult mai sofisticat.

Conform cardului de credit, în iulie am binevoit să iau niște lecții de dans prin Franța. Lecții pe care se pare că le-am absolvit cu brio, pentru că în august îmi plăteam NETFLIX-ul în Singapore. E și normal, dacă mergi destul de mult într-un loc, trebui să îți faci timp și pentru un film.

Este evident că eram plictisit, așa că am dat o fugă până în Sydney, la Hotel Tonight Fame (v-am spus ca sunt sofisticat) apoi puțin prin Indonesia, la un hotel ceva mai amărât, dar cu o priveliște cum rar găsești. Și unde se putea dansa, dacă tot eram proaspăt absolvent. Pe banii mei, pe muzica mea, dhe…
Bhă, dacă era Roma sau Praga nici nu mă supăram.

Acum aștept. Am convenit cu cei de la BCR, ori să îmi returneze banii ori, pe banii lor, să recreăm traseul „crimei” , pentru că doar așa putem înțelege ce s-a întâmplat cu adevărat!

Că de ridicat din umeri sunt sătul”, a scris Adrian Puiuleţ pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea