Rămâi conectat

Curier Județean

Autoturism furat din Olanda depistat de polițiștii din Alba, în urma unui control în trafic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Serviciului Rutier Alba au depistat în trafic şi au indisponibilizat, un autoturism furat, în luna decembrie 2015, din Olanda. Bărbatul care-l conducea este cercetat pentru tăinuire.

La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 15.30, poliţişti Serviciului Rutier din IPJ Alba au oprit pentru control, pe DN 1, în afara oraşului Teiuş, un autoturism cu numere de înmatriculare olandeze, ce era condus de un bărbat de 32 de ani, din municipiul Turda, judeţul Cluj.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul figura ca furat, din data de 21 decembrie 2015, din Olanda.

Poliţiştii au luat măsura indisponibilizării autoturismului, iar faţă de şoferul acestuia cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de tăinuire, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270 alin 1 din Codul Penal. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Proiectul ”Siguranța Copiilor ne Unește pe Toți – SCUT”: Activități informativ – preventive și competiții sportive pentru elevii din 10 licee din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Proiectul ”Siguranța Copiilor ne Unește pe Toți – SCUT”: Activități informativ – preventive și competiții sportive pentru elevii din 10 licee din Alba Proiectul, sugestiv intitulat, ”Siguranța Copiilor ne Unește pe Toți – SCUT” se desfășoară și în acest an, în perioada aprilie – iunie 2024. Inspectoratul de Poliție Județean Alba împreună cu Primăria Municipiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea