Rămâi conectat

Ştirea zilei

Autostrada Sebeș-Turda: Guvernul a aprobat declanşarea procedurilor de expropriere de pe lotul 4 – amplasamentul suplimentar. Valoarea despăgubirilor pentru peste 700 de imobile de pe raza județelor Alba și Cluj este de 779.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Guvernul României a adoptat hotărârea privind declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar de pe lotul 4 al Autostrăzii Sebeş-Turda. Este vorba despre peste 700 de imobile, cu o suprafaţă cumulată de peste 1,2 milioane mp, aflate pe raza localităţilor Unirea şi Mirăslău din judeţul Alba, respectiv Moldoveneşti, Mihai Viteazu şi Călăraşi din judeţul Cluj.

Autostrada Sebes Turda lotul 4Procedurile de expropiere suplimentare în cadrul proiectului pentru construcţia autostrăzii Sebeș-Turda vor fi finanţate din surse bugetare prin alocarea sumelor necesare de la bugetul Ministerului Transporturilor pe 2016, suma aferentă despăgubirilor fiind de 779.000 de lei, care va fi inclusă în bugetul MT capitolul 84.01 ”Transporturi”, subcapitolul 03 “Transport Rutier”, titlul 58- ”Proiecte cu finanțare din fonduri externe nerambursabile aferente cadrului financiar 2014-2020”, articolul 58.03 “Programe din Fondul de Coeziune –FC”.

CITEȘTE ȘI: VIDEO/ Autostrada Sebeș-Turda, lotul 4, filmare cu drona. Lucrările avansează cu spor

Finanţarea de acest tip este necesară pentru că exproprierile suplimentare nu au făcut obiectul unui act adiţional drept urmare ele nu intră în categoria plăţilor eligibile pentru finanţare din fonduri UE.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea